Fiúk · Szereplők

Castiel

Jellem

Mint szerintem mindenki észrevette már, Castiel egy egyszerű karakter, de annál nehezebb megérteni. Mondhatjuk, hogy ő a suli rosszfiúja.

Szeret lógni, zenét hallgatni és általában morcosan sétálgatni az udvaron. Ha nagy nehézségek árán, de végre megtalálod vele a közös hangot, egy jó barátra teszel szert.

 

Játéktippek

Leggyakrabban az udvaron találkozhatsz vele, de néha felbukkan a tornateremben és a folyosón is.

Nem gyakran látni nevetni, mégis meg van neki a saját humorérzéke, és gyakran szórakozik rajtunk. Inkább ne próbáljátok megérteni.

Nem csipi, ha parancsolgatnak neki, vagy ha be akarják vele tartatni a szabályokat.

Imádja a rockzenét, a pólóján is egy együttes emblémája (vagy mije) látható. Ő maga is játszik egy bandában.Szereti a kutyákat, a nagy kutyákat. Van is egy neki, Démon (vele a  3. epizódban találkozhattok, ha Castiellel mentek randizni).

Ha Castiel nemet mond, az bizony azt jelenti: nem!

Ki nem állhatja Nathanielt, így inkább ne dicsérjétek őt a jelenlétében.

Ő egy tinédzser, aki képes vigyázni magára, végül is egyedül él.

Nem éppen udvarias, de jó oka van rá.

Kapcsolatai

Nathaniel: Úgy tűnik, mintha ez a kettő versengene egymással. Ez odáig fajult el, hogy mindegyikük azt szereti, amit a másik nem (Nathaniel a kutyák helyett a macskákat, míg Castiel a macskák helyett a kutyákat). A rivalizálásuk oka Castiel ex-barátnője, Debora, aki a 14. epizód végén bukkan fel a történetben.

Amber: Castiel kedves fiú volt gyerekként, és egyszer megjavította Amber kedvenc babáját, ezért lett a lány szerelmes belé. De Castiel figyelmen kívül hagyta az érzéseit, mondván a lányok olyan könnyen lesznek szerelmesek. Az ok amiért megjavította Amber babáját, hogy a lány abba hagyja a sírást, mert az bosszantotta Castielt.

Lysander: Castiel és Lysander hat hónappal a történetet kezdete előtt találkoztak és azóta jó barátok lettek. Ez egész úgy indult, hogy Castiel megtalálta a jegyzetfüzetét ( csak egy kérdés: Lysander hogy képes mindig elhagyni az a fránya füzetét?) és visszavitte neki.  Mialatt beszélgettek, kiderült, hogy hasonló a zenei ízlésük, így döntöttek úgy, hogy alapítanak egy bandát. ChiNoMiko szerint, Lysander volt az oka, amiért Castiel újra elkezdett gitározni.

Deborah: Castiel ex-barátnője. Ő a fő oka a Nathaniel és Castiel közötti rivalizálásnak. Deborah dobta Castielt, hogy tudjon koncentrálni a karrierjére. Cicusnak hívta Castielt, és valószínüleg emiatt nem szereti Castiel a macskákat.

 

Érdekességek

Csillagjegye: Oroszlán

Születésnap: Augusztus 12.

Hajszín: eredetileg fekete, jelenleg vörös

Szemszín: szürke

Magasság: 180 cm

Súly: 80 kg

Szereti: az elektromos gitárját; Winged Skull nevő bandát; a kutyáját, Démont; a lányokat, akik képesek kiállni magukért

Nem szereti: ha megmondják, mit csináljon; Natanielt; a macskákat

Néha dohányzik.
File:562236.jpg

Hozzászólás